Eerste trailer getoond voor MMO Magic: Legends

0

Perfect World Entertainment heeft op The Game Awards een eerste trailer voor de MMO Magic: Legends getoond. Het is een nieuwe game in de Magic: The Gathering franchise. 

Perfect World Entertainment heeft een nieuwe game in de Magic: The Gathering reeks aangekondigd. De game is een action MMORPG met als titel Magic: Legends. Als speler kruip je in de huid van een Planeswalker die over magische krachten beschikt.

De game wordt ontwikkeld door Cryptic Studios. Producent Stephen Ricossa: “We staan bekend om het maken van games gebaseerd op franchises waar wij van houden en dit is geen uitzondering.” Verder werden er weinig details onthuld. Bij de aankondiging hoort een nieuwe trailer die je hier kan bekijken.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.