Eerste trailer voor fangame The Legend of Zelda: The Missing Link

0

De Zelda fan game ontworpen door onder andere modder Kaze Emanuar, bekend van de Super Mario Odyssey 64- en Super Mario 64 Land-mods, heeft nu een nieuwe trailer gekregen. 

UPDATE: de trailer werd offline gehaald door Nintendo.

De The Legend of Zelda: The Missing Link heeft een eerste trailer gekregen. De game speelt zich af tussen de klassieke titels Ocarina of Time en Majora’s Mask. Het is ook een 3D-game en draait op dezelfde engine als bovengenoemde games.

In The Missing Link kunnen spelers een nieuwe open wereld verkennen en ook op nieuwe kerkers stuiten. Daarnaast bezit de game eigen muziek, cutscènes en items voor de game.

Bron: Gamerant

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.