Eerste trailer voor mobiele Rayman game verschenen

0

Er is een voorsmaakje voor de mobiele game Rayman Mini uitgebracht. 

Ubisoft Montpellier en Pastagames werken samen aan een mobiele game van Rayman met als titel Rayman Mini. De game is net als eerdere Rayman-games op iOS een auto-runner. Het is geschikt voor alle iOS toestellen. In totaal zijn er 48 levels boordevol items die je kunt vrijspelen door het overwinnen van vijanden. Je kan bovendien kiezen tussen Rayman, Barbara of de Globux als speelbaar personage.

Het spel moet “binnenkort” uitkomen. Aanstaande donderdag lanceert Apple Arcade en naar verwachting is de platformer op dezelfde dag beschikbaar op de service en voor andere iOS-gebruikers.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.