Eerste trailer voor Need for Speed Heat

0

EA en Ghost Games geven de eerste details over de nieuwe race game.

Het vervolg in de Need for Speed franchise krijgt de titel Need for Speed Heat. De release staat gepland voor 8 november op de PC, Xbox One en PS4. De game levert opnieuw een mix tussen straatraces en ontkomen aan politie patrouilles.

Heat is al de 16de game in de reeks en dit keer speelt het zich af aan het strand in Palm City. Spelers krijgen weer de mogelijkheid om hun wagen volledig aan te passen. Verder is er ook een dag- en nachtcyclus en worden sommige missies slechts actief op bepaalde tijdstippen. Overdag zijn dit vooral race-, drift- en off-road-evenementen, ‘s nachts worden er straatraces gehouden.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.