Eerste trailer voor Sonic in de nieuwe film verschenen

0

Paramount Pictures heeft de eerste trailer gelanceerd voor de aankomende film van Sonic. Na de kritiek van fans, werden er aanpassingen gedaan en nu kan je voor het eerst het resultaat beoordelen. 

Het uiterlijk van Sonic in zijn eigen film had bij de fans aanleiding gegeven tot veel discussie. Paramount Pictures wilde hier rekening mee houden en heeft op basis van alle commentaar, aanpassingen doorgevoerd. Nu heeft men een trailer gepost waarin voor het eerst kan beoordeeld worden of de make-over geslaagd is. In de trailer is er in bijna drie minuten te zien wat Sonic te wachten staat. De nieuwe trailer laat zowel de ‘oude’ als de gloednieuwe versie zien waardoor je goed kan vergelijken. Hij heeft o.a. minder tanden, grotere ogen en mooie handschoenen in plaats van harige vingers. Veel kijkplezier!

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.