Eerste trailer voor The Lego Movie 2 Videogame onthuld

0

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft voor het eerst beelden getoond voor de nieuwe game die is gebaseerd op de tweede Lego Movie.

Begin februari verschijnt The Lego Movie 2: The Second Part in de bioscoop en naar goede gewoonte wordt er ook gewerkt aan een bijbehorende game. In de trailer is te zien hoe jij naast Emmet, Lucy en Lego Batman kan strijden tegen monsters. Daarnaast reis je langs verschillende planeten en kom je tijdens je verkenningen allerlei mythologische wezens tegen. Het belooft alweer een spannend avontuur te worden! De videogame verschijnt op 27 februari voor PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Comicbook

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.