[Eindejaarsspecial] Joachims favoriete games van 2017

0

Ondergetekende had in 2017 eventjes een rustpauze ingelast op vlak van gaming, dus de top drie van beste games van 2017 zijn gebaseerd op de gespeelde games in de tweede helft van het jaar. Maar daar zijn natuurlijk heel wat kleppers gelanceerd. Mijn vooruitzichten naar volgend jaar zijn alvast groot, lees snel verder om te weten waarom!

NUMMER 3 – Project CARS 2

Op de derde plaats staat voor mij Project CARS 2. Slightly Mad Studios lanceerde dit jaar de tweede game in de reeks en hoewel de eerste al vrij realistisch was, werd de tweede game naar een nog hoger niveau getild. Soms was het frustrerend om de races tot een goed einde te brengen, maar zo’n realistische gameplay heeft natuurlijk zijn charmes. Ikzelf ben waanzinnige fan van racegames, dus voor mij was dit op vlak van realisme en grafische pracht gewoon een topper.

NUMMER 2 – Need for Speed: Payback

Jawel, op de tweede plaats staat ook een racegame! Zoals ik al zei ben ik een grote fan van racegames en zodus mag NFS: Payback zeker aan dit lijstje worden toegevoegd. Het is iets totaal anders dan het realistische Project CARS 2, maar een arcade-racer gericht op pure fun is gewoon fantastisch. De gameplay is grondig aangepakt, want nu duurt het toch wel iets langer dan een paar uur om de game uit te spelen (in tegenstelling tot andere NFS-games). Daarbij is ook de tuning weer aangepast en hebben we een massa aan wagens beschikbaar. Een leuke racer met een RPG-achtige tint, meer moet dat weeral niet zijn!

NUMMER 1 – Call of Duty: WW2

Het is misschien een beetje cliché om COD: WW2 op de eerste plaats te zetten, maar het is gewoon een topgame. Als je fan bent van de COD-franchise is het fantastisch om terug naar de roots te keren en opnieuw met oude oorlogswapens ten velde te trekken. De voorgaande COD-games gingen de futuristische toer op die mezelf niet echt konden smaken, vandaar dat deze game meer dan welkom is!

Vooruitblik naar 2018

NUMMER 3 – Far Cry 5

De Far-Cry games van Ubisoft zijn leuk, allemaal! Ikzelf heb ze stuk voor stuk gespeeld, tientallen uren mee zoet geweest en zelfs enkele platinum trofeeën mee gehaald. Actie, schieten, avontuur en een stevig verhaal, daar houden wij van. Ook Far Cry 5 ziet er beloftevol uit om een rasechte topper te worden.

NUMMER 2 – God of War

Op avontuur gaan met de krachten en vlijmscherpe wapens van Kratos en de Goden hun verdiende lesje leren, die escapades hebben wellicht vele PlayStation-gamers reeds doorstaan. Het is alweer een tijdje geleden dat we nog een nieuwe God of War in de winkelrekken zijn tegengekomen, maar daar komt in 2018 verandering in. De trailers die we al te zien hebben gekregen zijn prachtig, dus wij watertanden rustig verder tot we deze game in onze console kunnen floepen.

NUMMER 1 – Red Dead Redemption 2

Mijn eerste PS3-game was Red Dead Redemption en die game heb ik kapot gespeeld. Ik was dan ook volledig verkocht toen ik de game aan het spelen was. En dan komt de bekendmaking van een tweede deel: ik sprong een gigantisch gat in de lucht! Net zoals ik zullen duizenden gamers hier zo hard naar uitkijken, dat het al snel 2018 mag zijn, en zelfs einde 2018 want die game gaan we nog niet snel zien verschijnen.

Trouwens, welke games hebben jullie dit jaar gespeeld? Let us know!

Namens het team en mezelf wensen we jullie een geweldig oudejaar toe en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.