[Eindejaarsspecial] Joachims favoriete games van 2018

0

Een top drie maken van beste games uit een heel jaar, niet eenvoudig! En zeker niet in 2018, want er zijn ongelofelijk veel goede games verschenen. Het is een moeilijke keuze geweest, maar hier volgt mijn top drie!

#3 – Call of Duty: Black Ops 4

Op de derde plaats staat een alomgekende franchise: Call of Duty. De laatste nieuwe kreeg de naam Black Ops 4 en verbaasde mij sterker dan verwacht. De voornaamste reden hiertoe is de nieuwe battle royale modus: blackout. Deze is gewoonweg fantastisch! Met 100 spelers in een gigantische map worden gedropt, die kenmerken heeft van voorgaande COD-games en quasi perfect is uitgebalanceerd. Dat resulteert al snel in enkele tientallen uren speelplezier, en zeker als je kameraden net hetzelfde denken!

#2 – Red Dead Redemption 2

Voor de tweede plaats heb ik gekozen voor Red Dead Redemption 2. Beetje zonde als zo’n sterke game niet in een top drie terecht komt. De game van Rockstar is eigenlijk perfect. Aan alles hebben ze gedacht, tot in de kleinste details. Dat maakt het spel een absolute must have om in huis te halen en elke uithoek van de kaart te gaan ontdekken. Wil je een game ervaren zoals nooit tevoren, dan ben je met deze game ook weer tientallen uren zoet.

#1 – God of War

En de nummer 1! Dat is voor mij God of War. De GOW-reeks was al fantastisch, maar hoe de game is geëvolueerd naar de laatste nieuwe in de franchise is subliem. Een totaal andere stijl en setting, een beetje gedurfd voor een franchise om zich opnieuw te heruitvinden, maar hier is het perfect gelukt. De game heeft alleen een singleplayer, maar eens je 100% game-voltooiing hebt bereikt, blijf je met een gevoel achter dat de game je toch nog lang bij zal blijven. En als een game dat met een mens kan doen, dan verdient dat een eerste plekje in mijn top drie!

En wat in 2019?

Het is ook wel uitkijken naar 2019, want er staan al enkele leuke games in het vooruitzicht en daar zullen er ongetwijfeld nog een heleboel bijkomen. Maar wat zijn nu de drie games waar ik het meest naar uitkijk?

Rage 2

Op de derde plek heb ik Rage 2 gezet. Een beetje een vreemde keuze om in een top drie te plaatsen, maar de eerste game heeft mij opvallend veel plezier bezorgd en het feit dat er een tweede game zit aan te komen, daar kan ik alleen maar naar uitkijken! Toch nog wel benieuwd of de game aan de verwachtingen zal voldoen.

Ghosts of Tsushima

Op nummer twee heb ik Ghosts of Tsushima gezet. De trailer waarmee de game werd aangekondigd was magnifiek. Ik wilde het spel al meteen spelen, nu! De setting spreekt me ontzettend hard aan en de gameplay zal wellicht even indrukwekkend zijn. Toch wel eentje om goed in de gaten te houden.

The Last of Us Part 2

En tot slot de game waar ik voorlopig het sterkst naar uitkijk, is The Last of Us Part 2. De eerste game was een topper, een knaller van formaat. Ook hier weer alleen een singleplayer te bespeuren, maar man, die verhaallijn was zo goed in combinatie met de gameplay dat ik niet kan wachten om met het vervolg aan de slag te gaan. Sony maakt dikwijls exclusieve pareltjes, en ook deze zal niet anders zijn. Laat 2019 maar komen!

Namens het team en mezelf wensen we jullie een geweldig oudejaar toe en alvast een gelukkig nieuwjaar!
 

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.