[Eindejaarsspecial] Linda’s favoriete games van 2019

0

Dit jaar kende de start van een nieuwe opleiding, dus veel tijd om te gamen bleef er niet over. Toch zijn er enkele games die me veel plezier hebben verschaft. In mijn eindejaar special kan je er alles over lezen en bovendien laat ik je weten naar welke games ik uitkijk voor 2020.

#3 – Kingdom Hearts 3

Voor een echte Disney fan zoals mezelf, mag deze game zeker niet ontbreken in het lijstje van toppers uit 2019. Het is de laatste game uit de Kingdom Hearts serie en wat mij betreft een waardige afsluiter voor de franchise. Je beleeft doorheen de werelden van Disney en Disney Pixar de mooiste avonturen en zoals bij de eerder verschenen games, werd ik volledig mee gesleept in de originele verhaallijnen.

#2 – Age of Empires II : Definitive Edition

Al van kinds af volg ik de Age of Empires reeks op de voet. In de meeste strategy games zitten altijd wel enkele zaken die me storen, maar deze verbeterde versie van AoE II was wat mij betreft een echte aanrader. In onze review kan je er mijn mening nog eens over nalezen. De titel is zeker één van de grote verassingen van 2019 !

#1 – Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Yooka-Laylee and The Impossible Lair verscheen in oktober van dit jaar en is volgens mij één van de mooiste 2D- platform games die de afgelopen jaren zijn uitgebracht. De game is vrolijk, kleurrijk, speelt vlot en biedt bovendien veel afwisseling tussen de verschillende levels. De nostalgie van games als Donkey Kong, was het uitgangspunt van ontwikkelaar Playtonic Games en wat mij betreft zijn ze hier volledig in geslaagd. 

En wat in 2020?

Ori and the Will of the Wisps

Ik start met het vervolg op Ori and the Blind Forest. De game stond al op mijn verlanglijstje van 2019, maar werd jammer genoeg al vaak uitgesteld. Volgens de laatste geruchten zou de release  voor 11 maart zijn vastgelegd. De prachtige omgevingen en afwisselende decors lijken me heerlijk om te doorkruisen en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Hopelijk wordt mijn geduld dan toch nog beloond.

Little Nightmares 2

Opnieuw een platform game die bij mij hoge verwachtingen heeft. Little Nightmares was een  game die me verraste en de release van de sequel is dan ook een gebeurtenis waar ik naar uitkijk. Volgens de trailer is de game nog leuker, mooier en rijker aan details dan zijn voorganger. Er gaan ook geruchten de ronde dat je de game met zijn tweeën zou kunnen spelen.

Way To The Woods

De laatste titel op mijn verlanglijstje is een adventure game. Als speler kruip je in de huid van twee rendieren. Het is jouw taak om hen te helpen een weg naar het bos te vinden doorheen stedelijke gebieden met treinstations, industriezones, en andere gevaarlijke hindernissen. De game lijkt me een beetje sprookjesachtig en wekt mijn nieuwsgierigheid. Ik ben benieuwd naar wanneer de game verschijnt.

Welke games zijn jullie favorieten van 2019 en waar kunnen jullie absoluut niet meer op wachten in 2020? Laat het ons weten in een reactie!

Namens het team en mezelf wensen we jullie een geweldig oudejaar toe en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.