Exclusieve Pokémon Sword en Shield details onthuld

0

Van nu af aan zijn er zelfs Pokémon bestaande uit slagroom!

Nieuwe Pokémon

Er is een nieuwe trailer verschenen over Pokémon Sword en Shield op het officiële Pokémon kanaal. Hierin delen de makers heel wat nieuwe info over de aankomende game. Om te beginnen zijn er drie nieuwe Pokémon: Alcremie, een Pokémon die volledig uit slagroom bestaat, Rolycoly de steenkool-Pokémon en Duraludon de metaal-Pokémon.

Gigantamex

Al eerder schreef ik een artikel over het nieuwe Dynamex systeem in Pokémon Sword en Shield. Hiermee kan je je Pokémon groter en sterker maken. Nu kan je in de trailer ook info vinden over een Gigantamex modus. Het laat toe om je Pokémon groter en sterker te maken en zelfs van vorm te laten veranderen. Daarnaast krijgen ze ook een speciale G-max move. Deze modus is wel enkel beschikbaar voor bepaalde Pokémon.

Exclusieve Content 

Iedere game beschikt bovendien over een paar specials die niet in de andere variant voorkomen. In Pokémon Sword zijn dat de Pokémon Deino en Jangmo-o en de gym leider Bea met haar fighting-type Pokémon; in Pokémon Shield Larvitar en Goomy als Pokémon en gym leider Allister die werkt met ghost-Pokémon.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.