Fallout 76 NPC’s niet meer voor dit jaar

0

Na de release van Fallout 76 was het gemis van NPC’s voor veel fans van de reeks een serieuze doorn in het oog. Het nieuws dat Bethesda NPC’s zou gaan introduceren in een grote uitbreiding werd dan ook erg goed ontvangen.

Bethesda kondigt echter aan dat de Wastelanders update niet deze herfst, maar begin 2020 pas zal releasen. Dit doet de studio naar eigen zeggen om een zeker kwaliteitsniveau te bereiken. De update zal na iets meer dan een jaar menselijke NPC’s introduceren in de online gebaseerde titel. Momenteel wordt het verhaal enkel overgebracht via robots en audiologs die je in de omgeving kunt vinden.

In Wastelanders keren mensen na jaren van schuilen terug naar Appalachia. Facties als de kannibalen en Mothman sekteleden doen hun intrede, naast een reputatie systeem, companions en een nieuw dialoogsysteem. Overigens kunnen we ons vanaf volgende week aan private servers verwachten. De Wastelanders update zal volledig gratis beschikbaar zijn voor elke Fallout 76 speler.

Bron: Kotaku

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.