Far Cry 5 is de snelst verkopende in de franchise, met $ 310 miljoen omzet na week 1

0

Far Cry 5 is een recordbreker voor Ubisoft, op verschillende vlakken zelfs. Om te beginnen is deze titel de snelst verkopende in de hele Far Cry-franchise. Na één week staat de omzetteller al op $310 miljoen. Dat is behoorlijk veel! Bovendien is dat meer dan het dubbele dan bij de eerste week van Far Cry 4. 

Daarnaast kunnen we ook vertellen dat de verkopen in de eerste week voor meer dan de helft uit online verkopen komt. En met online verkopen bedoelen we digitale exemplaren van de game en niet een fysiek exemplaar dat online besteld is. Ubisoft gaf ook nog een infographic mee die enkele indrukwekkende cijfers bevat over de eerste week en over de creatie van Far Cry 5. En om af te ronden nog eventjes meegeven dat de lancering van Far Cry 5 de tweede grootste ooit was voor Ubisoft, want The Division werd net ietsje groter aangepakt.

 

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.