Far Cry New Dawn met apocalyptische setting aangekondigd

0

Ubisoft gaat er volledig voor en na een goede release van Far Cry 5 dit jaar, hebben ze nu al de opvolger aangekondigd. Die krijgt de naam Far Cry New Dawn mee en zal zo’n 17 jaar na Far Cry 5 afspelen. En de setting, die is vrij apocalyptisch.

Nucleaire bommen hebben Hope County en andere delen van de wereld van de kaart geveegd, maar een tiental jaar later heeft de wereld te maken met een superbloom. Hierdoor is er terug massief veel leven in de wereld geblazen en kan de heropbouw beginnen. Je speelt grotendeels in dezelfde map als die van Far Cry 5, maar door deze nieuwe heropleving van fauna en flora en het gebruik van intense kleuren moet de wereld als nieuw aanvoelen. 

Ook in deze nieuwe wereld heb je vrienden en vijanden. De mensen aan je zijde worden de Survivors genoemd en de vijanden zijn de Highwaymen. Zij zijn voornamelijk op zoek naar ethanol, wat het meest waardevolle product in de wereld is. En zoals bij een Far Cry-game is er ook altijd een antagonist, een leider waar je het moet tegen opnemen, en dat is in New Dawn de zusjes Mickey en Lou. 

En nog een leukste nieuws van al: de release is al op 15 februari 2019!

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.