Fast and Furious Crossroads aangekondigd voor consoles en PC

0

Er is een nieuwe game op komst in de Fast and Furious franchise namelijkFast and Furious Crossroads. Deze wordt ontwikkeld door Slightly Mad Studios die onder meer bekend zijn van Project Cars.

De game is gebaseerd op de actiefilms en de release staat gepland voor mei 2020. Er verschijnt een versie voor de PC, PS4 en Xbox One. De game wordt uitgegeven door Bandai Namco.

In de game kruip je in de huid van je favoriete personages uit de gelijknamige films. Zo zijn Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson in de game te zien. Je hebt de mogelijkheid om te racen, allerlei gevaarlijke stunts uit te voeren en allerlei bedreigingen te overwinnen.

Bron: PCGamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.