Film van Super Mario op komst

0

Gisterenavond is er een big update van Nintendo gedeeld over de gekende loodgieter Mario. Lees hier de allerlaatste nieuwtjes.

Om te beginnen is er een grote film in de maak rond de Super Mario figuur. Deze zal tot stand komen dankzij een samenwerking tussen Nintendo en het productiehuis Illumination Entertainment die onder meer ook verantwoordelijk was voor de Minions films. Financiering gebeurt door Nintendo en Universal Studios en deze laatste zal de film dan ook uitbrengen. Een echte datum werd nog niet bekend meegedeeld, maar vermoedelijk is het wel nog wachten tot 2021 vooraleer deze in de cinema verschijnt.

Verder werd nog bekend gemaakt dat de betaalde online service voor Super Mario vanaf september gelanceerd wordt en dat Mario Kart ook beschikbaar wordt voor mobiele toestellen met Mario Kart Tour. Details over beide zullen ongetwijfeld nog op de site verschijnen wanneer er meer nieuws bekend is.

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.