Final Fantasy XII: The Zodiac Age komt ook naar de PC

0

Vorige zomer konden we op de PS4 aan de slag met PS2 klassieker Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Een remaster van een versie die toen enkel in Japan verschenen is.

Volgende maand al echter, komt de game ook naar Steam. De PC versie krijgt alle features die naar de PS4 zijn gekomen, met hier en daar een klein extraatje. Zo zal de game speelbaar zijn aan 60 FPS en krijg je toegang tot New Game Plus en de Minus modes, nog voor je de game uitgespeeld hebt. Daarbovenop kan je uit drie verschillende soundtrack opties kiezen en jouw License Points en Gil aanpassen in het configuratiescherm.

Square Enix zal op 2 februari deze versie van The Zodiac Age showcasen tijdens een livestream op zijn Youtube kanaal. De game zelf releaset al een dag eerder op 1 februari. In afwachten kan je onze PS4 review hier nog eens nalezen.

Bron: GameInformer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.