Final Fantasy XIV bereikt vandaag 10 miljoen spelers

0

Wie Final Fantasy XIV speelt zal al dan niet weten dat de game in 2010 een moeilijke release gekend heeft. Na heel wat negatieve reacties kregen we A Realm Reborn als antwoord, wat zich vertaalde in een betere kwalitatieve game.  Vandaag, enkele jaren later, blijkt de game nog steeds succesvol te zijn.

Vandaag kondigde Square Enix aan dat de Final Fantasy XIV community sinds vandaag meer dan 10 miljoen spelers telt. Dit succes zal zeker en vast te wijten zijn aan de jaren ondersteuning, updates en events. Geen twee maanden terug kreeg de game nog zijn laatste uitbreiding: Stormblood. Deze brengt twee nieuwe speelbare jobs naar de game, verhoogt het level cap en introduceert een nieuwe storyline.

Enkele contentpatches implementeerden ook enkele high-level raids, verbeteringen aan huidige jobs en enkele nieuwe features. Vanaf vandaag krijgen we bovendien Patch 4.06 en gaat het jaarlijkse Moonfire Faire event van start. We kunnen aan de slag met heel wat nieuwe quests, waaronder een confrontatie met de tentakelige Ultros.

Bron: GamesIndustry.biz

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.