Football Manager 2018 releaset in november

0

Sega heeft bekend gemaakt dat Football Manager 2018 terugkeert op 10 november.

Football manager ontwikkelaar Sports Interactive vermeldde verder ook dat er meer details over de gameplay zullen verschijnen eind September. Bovendien zal er ook een primeur zijn: alle drie de versies van de game zullen op één en dezelfde dag verschijnen.

Iedereen die de pre-order versie van Football manager 2018 bestelt voor PC, Max of Linux, zal de pre-season twee weken voor de eigenlijke releasedatum kunnen spelen. Er daarnaast ook een beta die waarschijnlijk beschikbaar wordt in oktober.

Naast het pre-order aanbod is er ook een leuke korting voor spelers die in het bezit zijn van Football Manager 2017 en deze in hun Steam bibliotheek hebben. Zij ontvangen namelijk een extra korting van 25 %.  Deze korting draagt de naam ‘Contract Extension Bonus’.

Football Manager 2018 voor PC, Mac en Linux, Football Manager Touch 2018 voor PC, Mac, Linux, iOS en Android en ten slotte Football Manager Mobile 2018 op iOS en Android zullen allemaal 10 november verschijnen.

Bron: VideoGamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.