Friday the 13th puzzle game verschijnt 13 april

0

Goed nieuws voor de fans van Jason Voorhees en het horror genre. Er zal namelijk binnenkort een nieuwe puzzle game verschijnen van de makers van Slayaway Camp, Blue Wizard Digital. 

De releasedatum ligt vast op 13 april en de game zal beschikbaar zijn voor PC, iOS en Android. Net zoals Slayaway Camp is de gameplay opgebouwd uit het verschuiven van blokken om zo puzzels op te lossen. Alles speelt zich echter af in een horror sfeertje. Het wordt uitgebracht onder de naam Friday the 13th: Killer Puzzle.

Zowel fans van puzzle games als liefhebbers voor het horrorgenre kunnen met deze game dus hun hart ophalen. Als gamer kruip je in de huid van Jason Voorhees en er zijn bovendien verschillende versies van hem vrij te spelen. Net zoals in Slayaway Camp hebben ze wel een cartoon uiterlijk.

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.