Frogwares werkt aan nieuwe Sherlock Holmes game

0

Frogwares, de ontwikkelaar achter The Sinking City en eerdere Sherlock Holmes games, is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Sherlock Holmes titel.

De nieuwe Sherlock Holmes game krijgt de titel Sherlock Holmes: Chapter One. De game zal verschijnen op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC. De release staat gepland voor ergens in 2021.

In de game gaan we terug in de tijd en volgt de jongvolwassen jaren van onze beroemde detective. Hij moet op onderzoek in een stadje op een tropisch eiland, terwijl hij bij wordt gestaan door een andere John Watson dan fans van de detective gewend zijn. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Bron: PushSquare

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.