Ga de strijd aan tegen hordes zombies in World War Z, nu beschikbaar!

0

Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home het langverwachte World War Z uitgebracht, de actievolle co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures. De game is nu digitaal en fysiek beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One voor € 39,99 en op Windows PC via de Epic Games Store voor € 34,99. Bereid je voor op het gevecht met de explosieve Launch Trailer, begeleid door het nummer “War” gecovered door Black Stone Cherry.

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.