Game met nieuw puzzelconcept in ontwikkeling

0

Ontwikkelaar Blowfish Studios is begonnen aan de productie van een game met een zeer origineel en vernieuwend spelconcept! Je moet het vouwprincipe toepassen om puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen.

De game krijgt als titel Qinoto en speelt zich af in een imaginaire wereld met bosrijke landschappen en fantasy figuren zoals een sprekende vos. Dit vosje heeft als naam Qinoto en je doorkruist met haar verschillende mysterieuze locaties om zo de geheimen van haar verleden te ontrafelen.

De puzzels bevatten erg veel variatie: beelden vervormen om doorgangen te creëren, een pijl vormen om de juiste richting aan te wijzen, een heksenhoed maken door verschillende puzzelfragmenten bij elkaar te brengen, … Kinderen kunnen zich uren bezighouden om samen met Qinoto de bosgebieden te verkennen. Het spel zou zowel voor de PC als op mobiele apparaten verschijnen.

Bron: Siliconera

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.