Gameplay trailer remake MediEvil gelanceerd

0

Sony lanceerde op Halloween de eerste gameplay trailer voor de MediEvil remake. 

De eerste aankondiging was tijdens het PSX-event vorig jaar en sindsdien was het opvallend stil rond MediEvil. De originele game kwam uit in 1998 en werd nadien enkele keren opgepoetst voor een sequel in 2000 en een versie voor de PSP in 2005.

MediEvil is een adventure game met skelet Sir Daniel Fortesque in de hoofdrol. Hij probeert de invasie van een kwaadaardige tovenaar, Zarock te stoppen. De game zal exclusief voor de PS4 verschijnen en heeft 4K ondersteuning.

Voorlopig staat de game gepland voor 2019, maar verdere details zijn onbekend.

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.