Gameplay trailer voor Kingdom Hearts 3 gelekt

0

Er is onverwacht een nieuwe trailer verschenen voor Kingdom Hearts 3. Hierin zijn zowel beelden te zien van de gameplay als enkele nieuwe personages en locaties. 

In de nieuwe trailer zijn een heleboel personages te bewonderen zoals Jack Sparrow, Stitch, Rapunzel en Remy (Ratatouille). Bovendien wordt Riku een speelbaar personage in deze nieuwe game. Verder krijg je meer info over enkele mini-games die zich afspelen op verschillende locaties zoals Andy’s speelgoedkoffer, enz.

Op Twitter heeft regisseur Tetsuya Nomura ook een officiële verklaring gegeven waarin hij zijn spijt uitdrukt voor het eerder verschijnen van een illegale versie van de game. Daarnaast meldt Nomura dat bij Square Enix bekend is hoe het lek is ontstaan en pleit hij voor het zoveel mogelijk beperken van de verspreiding van de Kingdom Hearts 3-game. De officiële game staat gepland voor 29 januari en wordt uitgebracht voor Xbox One en PS4.

Bron:

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.