[Gamescom 2017] Final Fantasy XV komt naar de PC en mobiele platformen

0

Square Enix heeft tijdens Gamescom twee nieuwe versies aangekondigd voor Final Fantasy XV: de langverwachte PC versie en een gloednieuw mobile avontuur, dat de toepasselijke naam Final Fantasy XV Pocket Edition heeft gekregen.

Final Fantasy XV Pocket Edition bevat de hoofdrolspelers en het hoofdverhaal van de consoleversie en het aangekondigde Final Fantasy XV Windows Edition, maar dan met de vrijheid om te spelen waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je dus door Eos reizen terwijl je door de werkelijke wereld reist. De schattige tekenstijl zal zowel bestaande spelers als mobile gamers aanspreken. Dankzij de casual, voor mobile geoptimaliseerde aanraakbediening, kan iedereen dit avontuur heel gemakkelijk besturen. Het hoofdverhaal wordt verteld in tien spannende afleveringen. Alle tien afleveringen komen beschikbaar wanneer Final Fantasy XV Pocket Edition later dit jaar verschijnt, de eerste episode is dan gratis te downloaden.

Elders in het Final Fantasy XV-universum is de releasedatum van de komende PlayStation VR-game, Monster of the Deep: Final Fantasy XV, vastgesteld op 21 november. In Monster of the Deep: Final Fantasy XV beleven spelers met Noctis en zijn groep een visexpeditie op schilderachtige locaties.

Duik in de story modus en bereid je voor op een spannende, actierijke confrontatie met de gruwel die in de dieptes schuilt. Of doe het wat rustiger aan en geniet van de uitzichten, geluiden en omgeving in de free fishing mode, die je laat deelnemen aan diverse visuitdagingen, in het goede gezelschap van Prompto, Ignis, Gladiolus en andere personages. Spelers die de game pre-orderen ontvangen een custom, dynamisch Monster of the Deep: Final Fantasy XV-thema en in-game Samurai Outfit. Pre-orders beginnen vandaag in de PlayStation Store.

Tenslotte werd gisteren, tijdens de Nvidia-conferentie in Keulen, de Windows PC-versie van de game, Final Fantasy XV Windows Edition, onthuld. Deze game wordt volledig ondersteund door NVvidia GameWorks-technologie en andere geavanceerde pc-functies voor cutting-edge graphics en physics-simulatie, met support voor native 4K- en 8K-resoluties, alsook HDR10 en Dolby Atmos.

Final Fantasy XV Windows Edition biedt spelers een schat aan bonuscontent, die in de consoleversie oorspronkelijk beschikbaar kwam via de Season Pass en gratis updates, terwijl de toevoeging van een nieuwe first-person-stand de ervaring meeslepender maakt dan ooit.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.