[Gamescom 2018] FIFA 19 Hands-on

0

Al sinds 1993 brengt EA Sports jaarlijks een nieuwe FIFA op de markt, en al sinds verschillende jaren vragen we ons af of het ze wel nog gaat lukken om met vernieuwingen te komen. Na het spelen van FIFA 19 op Gamescom weten we echter dat het dit jaar nog steeds een succes is.

In FIFA 19 introduceert EA Sports een aantal nieuwe gameplay kenmerken waarvan wij tijdens Gamescom 2018 al eventjes mochten proeven.

Het nieuwe Active Touch System zorgt voor een nauwkeurigere controle en beweeglijkere spelers. Zo zijn er ook nieuwe balaanname-mogelijkheden. Verder zorgt Dynamische Tactieken ervoor dat je gemakkelijk vanuit de D-pad kunt wisselen van teamtactieken op elk gewenst moment. En dan is er ook nog onze persoonlijke favoriet: met ‘getimed afmaken’ krijg je bij elk schot de kans om er iets prachtigs van te maken door middel van een extra keer – goed getimed! – drukken. Time je dit verkeerd, dan maak je het natuurlijk alleen maar erger. Meer mogelijkheden en meer uitdagingen dus!

Een duidelijke beoordeling valt er na onze korte gameplay nog niet te geven, maar FIFA 19 leek in ieder geval lekker vlot en soepel te spelen met nog meer precisie, en we kijken er naar uit om met het volledige spel aan de slag te gaan.

Op 28 september releaset FIFA 2019 op PC, Xbox One, PS4, Switch en zelfs op PS3 en Xbox 360. Je kunt de game pre-orderen voor drie dagen eerder toegang en extra’s.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.