[Gamescom 2019] Age of Empires 2: Definitive Edition release bekend gemaakt

0

Microsoft heeft twee nieuwtjes over de  Age of Empires franchise gedeeld.

Microsoft onthulde tijdens de Inside Xbox-livestream dat de release van Age of Empires 2: Definitive Edition gepland is voor 14 november op de PC. De game heeft een opknapbeurt gekregen en ondersteunt nu 4K-graphics en heeft een verbeterde soundtrack. Daarnaast is er extra content onder de naam The Last Khans. Deze bestaat uit drie nieuwe campagnes en vier nieuwe samenlevingen.

Een tweede nieuwtje is de crossplay ondersteuning bij Age of Empires: Definitive Edition tussen Steam en de Microsoft Store. Wanneer je al de trotse eigenaar bent van deze game hoef je slechts de Steamclient downloaden. Alle voortgang wordt opgeslagen en overgedragen.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.