[Gamescom 2019] Final Fantasy VIII Remastered verschijnt op 3 september

0

Square Enix heeft bekendgemaakt dat de bij fans zo geliefde role-playing game Final Fantasy VIII Remastered op 3 september 2019 digitaal verschijnt voor de Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Final Fantasy VIII Remastered viert zijn twintigste verjaardag door de geliefde RPG naar moderne platformen te brengen, inclusief opnieuw gerenderde graphics die de personages als nooit tevoren tot leven wekken. In deze game stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die samen de wereld moeten redden van de militaire natie Galbadia.

De geremasterde versie verrijkt de ervaring met de volgende vernieuwingen:

  • Battle Assist: De mogelijkheid om altijd maximale HP en ATB te hebben, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.
  • No Encounters: Een optie die confrontaties met vijanden uitschakelt, voor spelers die ongestoord van het verhaal willen genieten. Terwijl confrontaties met vijanden zijn uitgeschakeld, kunnen spelers nog wel genieten van de event battles in het verhaal.
  • 3x Speed Boost: Doorloop het spel drie keer zo snel.
  • De Steam-versie krijgt ook extra opties, inclusief All Items (ontvang alle items, enkele items uitgezonderd), All Abilities, GF Max Level, Max Gil, Max Magic, All Limit Breaks, en All Cards (ontvang het maximale aantal Triple Triad Cards, uitgezonderd Rare Cards).

Spelers die de game pre-orderen voor de PlayStation 4 ontvangen een speciaal PlayStation 4-thema, spelers die de game vooraf aanschaffen op Steam ontvangen exclusieve wallpapers met Squall Leonhart en Rinoa Heartilly.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.