[Gamescom 2019]: Nieuwe The Legend of Zelda: Link’s Awakening gameplay te bewonderen

0

Nintendo heeft nieuwe beelden en info  gegeven over The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening is een remake van de Gameboy game die in 1993 onder dezelfde naam verscheen. De release van deze remake staat gepland voor 20 november exclusief voor de Switch. In de game kruip je in de huid van Link die allerhande vijanden moet verslaan en de geheimzinnige Wind Fish moet wakker maken.

In de trailer krijg je een duidelijk beeld van de gameplay en worden er gevechten met enkele bosses getoond. Verder worden de verschillen tussen The Legend of Zelda: Breath of the Wild en The Legend of Zelda: Link’s Awakening uitgelegd. Tot slot wordt er ook info gegeven over een nieuwe feature: Chamber Dungeon. Hiermee kun je zelf nieuwe dungeons creëeren.

Bron: GamesRadar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.