[Gamescom 2019] Nieuwe Wasteland 3 trailer debuteert op Gamescom 2019

0

inXile Entertainment, de studio onder leiding van Interplay oprichter en Wasteland co-creator Brian Fargo, heeft samen met Deep Silver tijdens de Inside Xbox Show een gloednieuwe trailer onthuld voor het langverwachte Wasteland 3.

In deze trailer roept de Patriarch of Colorado de Desert Rangers bijeen en geeft hij ze een waarschuwing voor de gevaren die ze tegen gaan komen. Met hun thuisstaat in nood van de hulp die de Patriarch kan bieden, hebben de Rangers geen keuze: ze moeten het bevroren land trotseren, omgaan met de sektes die het hun thuis gemaakt hebben en hopen dat de Patriarch zich aan zijn woord houdt.

Wasteland 3 is groots aanwezig op de Gamescom-vloer, met meer dan 25 stations beschikbaar voor bezoekers die voor het eerst de hands-on demo kunnen proberen. Tegelijkertijd zal de Alpha uitgebracht worden voor backers die de game steunden bij de eerste Fig crowdfundings-campagne.

Wasteland 3 staat gepland voor release op Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Windows, Mac en Linux in voorjaar 2020.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.