[Gamescom 2019] Square Enix toont eerste gameplay van Marvel’s Avengers

0

Marvel Entertainment en Square Enix hebben de eerste officiële gameplayvideo uitgebracht van Marvel’s Avengers. Kijk hoe Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow en Thor het opnemen tegen Taskmaster en zijn huurlingenleger in het openingslevel – een Hero-tutorial waarin spelers de unieke krachten van de Avengers leren gebruiken.

Marvel’s Avengers is een verhaalgedreven, third-person action-adventure game. Spelers zullen hun Avengers-groep herenigen en opnieuw opbouwen in een originele, filmachtige campagne voor één speler, om vervolgens solo of met vrienden online nieuwe missies over de hele wereld te spelen. Ze kunnen de machtigste helden op aarde ook aanpassen en hun unieke krachten gebruiken om de wereld nog jarenlang te verdedigen tegen escalerende dreigingen.

Marvel’s Avengers begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco openen – inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het festijn neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, gaan ze uit elkaar. Vijf jaar later zijn alle superhelden verboden. Maar wanneer de wereld in gevaar is, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op aarde.

Marvel’s Avengers verschijnt op 15 mei 2020 tegelijk voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.