[Gamescom 2019] Ubisoft bevestigt 2020 release voor The Settlers

0

Tijdens Gamescom is aangekondigd dat The Settlers in 2020 verkrijgbaar is voor Windows PC. Ruim 25 jaar na het debuut van de eerste Settlers keert de build-up strategieserie terug met gemoderniseerde elementen van eerdere edities, maar ook met gloednieuwe features en gameplaymogelijkheden.

Speel The Settlers in PvE en PvP en kies uit drie modi: Campaign, Skirmish en Multiplayer. Aangedreven door Ubisofts eigen Snowdrop engine zet The Settlers een nieuwe visuele benchmark in het build-up strategiegenre met een kleurrijke open wereld en talrijke details van de bruisende levens van de inwoners.

Een van de nieuwe features van de game is de mogelijkheid om verschillende strategieën te gebruiken om uitdagingen te overwinnen, namelijk:

  • De Combat-strategie waarbij spelers een compleet leger aansturen om gebieden over te nemen of te beschermen;
  • De Glory-strategie waarbij spelers een held tegen een vijand laten vechten in de arena;
  • De Faith-strategie waarbij spelers hoop verspreiden onder de bevolking. Details over deze strategie volgen later.

Ook werd bekendgemaakt dat er twee edities van de game verkrijgbaar gaan zijn:

  • The Settlers Standard Edition bevat de game;
  • The Settlers Gold Edition bevat naast de game tevens de Monumenten en Kooplui-uitbreinding en twee aanvullende decoratieve gebouwen: Het Prieel van Rust en De Wensput. Ook krijgen spelers drie dagen eerder toegang tot de game.

Spelers die The Settlers pre-orderen, ontvangen een exclusief item: Het Standbeeld van de Eerste Settlers.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.