Gerucht van nieuwe Harry Potter game in omloop

0

Rocksteady had al eerder vermeld dat ze aan ‘something big’ aan het werk waren. Het nieuwe project is mogelijk een nieuwe Harry Potter RPG.

Iemand op Reddit zou beelden hebben ontvangen waarin bekende locaties, personages en spreuken uit de boeken en films te zien zijn. De beelden hebben als doel om de reactie van het publiek te testen. Bij voldoende interesse wordt de productie gestart.

Het gaat om een open wereld actie-RPG rondom een personage die met zijn unieke eigenschappen toegelaten wordt op Hogwarts. Wanneer spelers arriveren, gebeuren er vreemde dingen in de Forbidden Forest en in het kasteel. Spelers zouden hun eigen personage samenstellen.

Bron: Comicbook

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.