God Eater 3 zal releasen op PC en PS4

0

Sinds de officiële onthulling in oktober vorig jaar dat God Eater 3 in ontwikkeling is, is het een tijdje stil geweest. Tot gisteren, want Bandai Namco onthulde dat het laatste deel in de post-apocalyptische God Eater serie in het Westen ook zal worden uitgebracht voor de PS4 en PC. 

De aankondiging gebeurde na aanleiding van de achtste verjaardag van de game franchise. Verdere details van een releasedatum werden nog niet bekend gemaakt, maar een eerste video met gameplay details werd wel vrijgegeven. Deze kan je hieronder bewonderen.

Na een halfuur kan je de eerste beelden van de game in actie zien. Verder is er ook een nieuw karakter te op te merken: Yūgo Pennywort, een jongen die samen met de hoofdrolspeler uit de anime reeks opgroeide. De anime werd rond 2015 gelanceerd in Japan en is de inspiratiebron voor de hele franchise.

Bron: Videogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.