God of War verlekkert ons met nieuwe gameplaybeelden

0

Binnen een paar dagen is het zover, want dan ligt de lang verwachte God of War in de winkelrekken. Maar voor we aan de slag gaan, is het eerst nog trailer-time. Er is zonet een nieuwe video van God of War verschenen waarbij we meer inzichten krijgen in de game en opnieuw wat van de combat kunnen aanschouwen.

Het begin van de video gaat over het verslaan van een eindbaas, een gigantische trol. Daarnaast wordt er ook meer ingezoomd op het exploreren van de game. God of War is geen open game, maar ook geen lineaire. Je kan via verschillende wegen tot het einde komen, zoals in de trailer hieronder een alternatieve route wordt genomen. Daarnaast krijgen we ook meer zicht op de loot boxes, waarbij je dus kleine mini puzzels moet oplossen om deze te kunnen unlocken. Geniet van onderstaande trailer en op 20 april van de game zelf!

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.