Gratis DLC van Celeste uitgesteld

0

Matt Thorson, de man achter Celeste, heeft via Twitter nieuwe details gedeeld voor de aankomende DLC van de game. Hij laat weten dat de content gratis zal zijn voor alle platformen en dat deze niet voor 25 januari verschijnt. 

Op 25 januari 2018 werd Celeste uitgegeven en ter gelegenheid hiervan werd een eerste DLC verwacht. Dat blijkt niet door te gaan, aldus Matt Thorson. Qua inhoud zou het gaan om één lineair hoofdstuk waarin je van ieder level een B-versie kan spelen. De B-versie is van een hoger en ingewikkelder niveau en verder is het niet meer mogelijk om aardbeien te verzamelen. Bovendien worden er een aantal nieuwe voorwerpen en technieken toegevoegd.

De game heeft ondertussen ook de prijs gewonnen voor Beste Indiegame.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.