Gratis Pokémon Unite aangekondigd voor Switch en smartphones

0

Dankzij een samenwerking tussen The Pokémon Company en het chinese Techbedrijf Tencent, wordt er een gratis MOBA (multiplayer online battle arena) ontwikkeld voor de Nintendo Switch en smartphones. 

Pokémon Unite is een gratis MOBA game die wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch en de smartphones. De game wordt ontwikkeld door The Pokémon Company en Tencent. Een releasedatum ligt voorlopig nog niet vast.

In de game kunnen twee teams, bestaande uit vijf personen, het tegen elkaar opnemen in een arena. In de arena kun je ook wilde pokémon tegenkomen. Door hiermee te vechten, train je je eigen pokémon en is het zelfs mogelijk deze te laten evolueren.

De arena bestaat uit twee delen en ieder team heeft één helft ter beschikking. Je wint de game door het behalen van punten op de helft van je tegenstander. Een leuke extra in deze game is de mogelijkheid om speciale Unite-aanvallen in te zetten. Elke Unite-aanval kan maar één keer gebruikt worden. Hierdoor moet er goed worden nagedacht wanneer je deze gebruikt. De volledige trailer van de game is hieronder te bekijken.

Bron: Pokémon.com

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.