Gravity Rush 2 releaset op 2 december, Gravity Rush anime aangekondigd

0

Sony heeft nu eindelijk bekend gemaakt wanneer Gravity Rush 2 zal uitkomen. Vanaf 2 december 2016 kunnen we opnieuw met de zwaartekracht beginnen spelen.

Deze aankondiging heeft Sony gedaan aan de hand van onderstaande nieuwe trailer. Naast de releasedatum zien we ook enkele pre-order bonussen, waaronder een alternatief wit kostuum DLC voor Kat en een Director’s Choice soundtrack.

Ook is er een anime serie in ontwikkeling, Gravity Rush: The Animation ~ Overture ~, die de twee games aan elkaar zal weten te koppelen. De serie is in ontwikkeling bij Studio Khara, die eerder ook al de rebuilds van Evangelion op zich heeft genomen, dus de verwachtingen staan hooggespannen. Overture zal uiteraard eerder dan Gravity Rush 2 uitkomen, maar een exacte datum is nog niet bekend.

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.