Guerilla Games is bezig aan nieuwe openwereldgame

0

Er is een vacature verschenen waarin Guerilla Games op zoek is naar een senior game programmer.

Nederlandse ontwikkelaar Guerilla Games is op zoek naar een nieuwe programmeur die zich moet focussen op de ontwikkeling en implementatie van systeem- en gameplayfeatures van een grootste openwereldgame.

Deze persoon zal deel uitmaken van het core design team. Met deze nieuwe vacature geeft de ontwikkelaar aanleiding naar de start van een uiteenloop van geruchten over hun nieuwste project. Mogelijk is er een vervolg voor Horizon Zero Dawn in de maak of gaat het over een hele nieuwe game. Zodra er meer nieuws is, kan je het op onze site lezen.

Bron:

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.