Harry Potter game bevestigd

0

Vanaf vandaag is het officieel: er is een nieuwe Harry Potter RPG in de maak!

Gisteren deden de eerste geruchten de ronde, maar uit betrouwbare bronnen is nu het bericht verschenen dat er inderdaad een nieuwe Harry Potter game in de maak is. Uit een eerder gepubliceerd artikel over de nieuwe RPG verscheen een bericht op Twitter van BBC-verslaggever en Harry Potter-fan Lizo Mzimba. Mzimba geeft in zijn bericht aan dat de onaangekondigde RPG de naam ‘Harry Potter Magic Awakened’ draagt. Echter worden andere titels zoals ‘Harry Potter Magic Forever’ ook nog overwogen.

De ontwikkelaar zou niet Rocksteady games zijn, maar Avalanche Software. Deze studio heeft ook de Disney Infinity-games op zijn naam staan. In 2016 liep dit project ten einde. Daarna werden ze door Warner Bros. Interactive overgenomen. In 2017 werden er verschillende vacatures uitgebracht om mee te werken aan een nieuw RPG-project. Dit zou dan eventueel de nieuwe Harry Potter game kunnen zijn.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.