Harry Potter versie van Pokémon Go in het vooruitzicht

0

Niantic heeft laten weten dat ze van plan zijn om een game voor mobiele platformen rond Harry Potter op de markt te brengen. Het wordt een reality game in dezelfde aard als Pokémon Go en Ingress. 

Harry Potter: Wizards Unite is de titel van de nieuwe reality game. Een releasedatum is voorlopig nog niet bekend. Niantic wil de laatste snufjes op het vlak van Augmented Reality technologie toepassen om zo de magie rondom ons zichtbaar te maken. Je krijgt de kans om de real-world buurten en steden zoals beschreven in de boeken, te gaan onderzoeken. Verder moet je op zoek gaan naar mysterieuze artefacten, toverspreuken aanleren en krijg je de kans om legendarische wezens en personages te ontmoeten.

Bovendien heeft Warner Bros een nieuw label aangemaakt speciaal voor de Harry Potter Games. Portkey zal gebruikt worden om verhalen te vertellen naast hetgeen we reeds weten uit de boeken- en DVD-reeksen. Zowel verhalen die zich tegelijkertijd afspelen als de hoofdlijnen uit de boeken, als bijkomende info, zullen erin verwerkt worden. Harry Potter liefhebbers hoeven dus niet te vrezen dat ze weer het hele verhaal van Harry die strijdt tegen Voldemort opnieuw op een andere manier te weten komen. Ze zullen daarentegen kunnen genieten over extra weetjes van de verschillende personages uit de bekende serie gedurende verschillende fasen in hun leven. Verder meldt Portkey dat er zowel plannen zijn om mobile als console games uit te brengen en dat het label volledig los staat van Warner Bros.

Bron: Niantic

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.