Heldere graphics en soepele gameplay in Onimusha: Warlords launch trailer

0

Sinds gisteren kan je aan de slag met de HD remaster van PS2 klassieker Onimusha: Warlords. En bij een release hoort natuurlijk altijd een launch trailer.

In de trailer krijgen we te zien hoe de game veranderd is in de HD remaster. Uiteraard zien de graphics er strakker uit en zal de game op zich veel beter spelen. Daarnaast zien we in de trailer dat de game breedbeeld en het gebruik van de analoge sticks ondersteunt. Als laatste aanpassing zal je nu ook nog eens sneller van wapens kunnen wisselen.

Alles samen zorgt het voor een veel completere en speelbaardere ervaring. De game kan je hieronder in actie zien. Onimusha Warlords is sinds gisteren beschikbaar op PC, PS4, Xbox One en de Switch.

Bron: Dualshockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.