Hellraid komt deze zomer als DLC naar Dying Light

0

Hellraid werd in 2013 aangekondigd als coöp hack-and-slash game voor de PC, PS3 en Xbox 360, maar werd uitgesteld naar 2014 om te releasen op de huidige generatie consoles. In 2015 werd de game echter on hold gezet om te werken aan Dying Light.

Even doorspoelen naar 5 jaar later en nog steeds geen Hellraid te bespeuren. Ons laatste nieuwtje dateert zelfs al van 2015, maar het ziet er naar uit dat we Hellraid dan toch mogen verwachten… In de vorm van een DLC voor Dying Light. De DLC staat gepland voor een release deze zomer.

“It all started with an arcade machine survivors found in the Tower’s basement while investigating an odd power outage. None of them could remember seeing this strange device ever before. They moved it upstairs, unaware of its true nature.”

Zal Hellraid ooit releasen? Dat is een vraag die onbeantwoord blijft. Mogelijks zal het succes van deze DLC veelbepalend zijn. Bekijk alvast onderstaande teaser:

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.