Het belangrijkste nieuws uit Inside Xbox – Xbox Series X

0

Vandaag stond de Xbox Series X centraal in de laatste uitgave van Inside Xbox. Het event werd aangekondigd als onderdeel van het Summer Game Fest en wist ons heel wat beelden te tonen.

Vandaag om 17u konden Xbox- en PC-gamers klaarzitten voor een resem onthullingen en nieuwe beelden voor de Xbox Series X. Hieronder vatten we het belangrijkste nieuws samen uit deze Inside Xbox:

Vampire: The Masquerade – Bloodline 2 krijgt een nieuwe trailer. De game had eerder dit jaar moeten releasen, maar werd uitgesteld om verder af te kunnen werken. De titel komt nu ook naar de volgende generatie consoles en zal vermoedelijk eind dit jaar releasen.

Yakuza: Like a Dragon zal een Xbox Series X launchtitel zijn. De game kwam eerder dit jaar al uit in Japan voor de PS4. In Like a Dragon volgen we niet langer Kiryu, maar krijgen we een nieuwe protagonist Ichiban Kasuga. De titel reeks stapt af van de rauwe actie en verkent het turn-based RPG landschap. Yakuza: Like a Dragon releaset dit jaar voor de PS4, Xbox One, PC en komt uiteindelijk ook naar de Series X.

Assassin’s Creed Valhalla werd vorige week uit de doeken gedaan. Tijdens Inside Xbox kregen we kort wat in-gamebeelden te zien. Deze titel ligt eind dit jaar nog in de rekken voor PC, Xbox One, Xbox Series X, PS4 en PS5.

Bright Memory Infinite is een game die al eerder aangekondigd werd voor de PC, maar we konden de game nu ook aan het werk zien op Xbox Series X hardware. De game is momenteel nog in ontwikkeling door slechts één persoon en zal releasen voor beide platformen.

Dirt 5 werd aangekondigd met een trailer. De game zal dit jaar in oktober al in de rekken liggen en ziet er grafisch alvast veelbelovend uit. Volgens Codemasters zal de game speelbaar zijn met een 4K resolutie, of aan 120 FPS. Beiden zou niet mogelijk zijn, spelers zullen de keuze krijgen. We zullen kunnen racen op 70 verschillende routes verspreid over 10 verschillende locaties in de wereld.

Scorn komt naar de Xbox Series X en krijgt hiervoor een nieuwe trailer. In deze alien horrorgame zullen we verschillende locaties voorgeschoteld krijgen waarin we moeten zien te overleven door heel wat af te knallen en puzzels op te lossen. De game komt ook naar PC.

In Call of the Sea bevinden we ons op een tropisch eiland in 1930. We kruipen in de huid van Norah, op zoek naar haar vermiste man. Deze puzzelgame zal ergens eind dit jaar verschijnen voor Xbox Series X, Xbox One en PC. Call of the Sea zal vanaf launch deel uitmaken van de Xbox Game Pass.

Deepsilvers Chorus: Rise as One werd aangekondigd als space combat simulator. In de game volgen we Nara en haar denkend schip Forsaken op een avontuur doorheen het heelal. De game zal volgend jaar releasen voor PC, Xbox One, Xbox Series X, PS4 en PS5.

Second Extinction is een coöpgame waarin je het met twee vrienden opneemt tegen gemuteerde dinosauriërs. De game is in ontwikkeling voor PC, Xbox One en Xbox Series X. Een gesloten beta zou deze zomer op Steam van start moeten gaan.

The Ascent werd onthuld, een nieuwe action-RPG. Deze titel combineert sci-fi en cyberpunk elementen. In The Ascent zullen we zowel solo als in coöp planeet Veles onveilig maken. Deze planeet wordt namelijk gerund door grote ondernemingen, met The Ascent Group als koploper. Wanneer deze echter ondergaat, vervalt het leven op Veles in complete chaos.

The Medium is een psychologische horrorgame van de hand van de makers van Observer. We spelen als Marianne, een medium achtervolgd door haar eigen visies. Alles in onze wereld heeft een ongeziene kant in de geestenwereld, die wij als medium zullen kunnen zien. Met een soundtrack van Akira Yamaoka (Silent Hill), zijn de verwachtingen hoog.

Madden NFL 21 werd geteased. De ligt dit jaar nog in de rekken voor de PC, PS4 en Xbox One. De game komt ook naar de Series X en zal gratis zijn voor wie de game al op de Xbox One heeft. Meer nieuws over Madden wordt verwacht tijdens EA Play volgende maand.

Scarlet Nexus is een nieuwe titel van Bandai Namco. In een verre toekomst in een dystopische wereld worden bovennatuurlijke krachten ontdekt. Tegelijkertijd beginnen gevaarlijke mutanten te verschijnen, gekend als Others. In deze futuristische anime JRPG volgen we Yuito Sumeragi, een lid van de Other Supression Force. De game komt naar de Xbox One en Xbox Series X. Een releasedatum hebben we nog niet.

Dat was het wat de games betreft. Wie de volledige show nog eens wil zien, kan dat hieronder. Wat is jullie favoriete nieuwtje? Laat het ons weten in een reactie!

Bron: Xbox

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.