Hitman 3 aangekondigd, beschikbaar in januari 2021

0

IO Interactive heeft laten weten dat ze bezig zijn met een derde deel in de Hitman franchise. De release staat gepland voor januari 2021.

Goed nieuws voor de fans van de Hitman reeks. Er is namelijk een nieuwe game op komst. Deze zou in januari 2021 verschijnen. Er komt zowel een versie voor de PS4 als voor de PS5. Informatie over andere platforms is voorlopig nog niet bekend.

Hitman 3 moet het laatste deel van de reboot-trilogie en Agent 47’s ‘meest persoonlijke deel’ tot nu toe worden. In de filmische trailer is de protagonist in een bos te zien en worden enkele gameplaybeelden van een level in Dubai getoond.

Bron: IOI.dk

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.