Horizon Forbidden West komt volgend jaar naar PS5

0

Het zat er al even aan te komen, maar Guerilla Games heeft bevestigd dat Horizon Forbidden West in 2021 al op de PS5 zal releasen.

In deze Zero Dawn sequel volgen we opnieuw Aloy op een avontuur in het ‘Verboden Westen’, een nieuwe grotere wereld. Volgens Mathijs de Jonge, game director, zullen we door de SSD van de PS5 nagenoeg geen loadingscreens tegenkomen.

De wereld van Forbidden West is groter, prachtiger en gevaarlijker dan ooit. We zullen nieuwe vijanden en robots tegen het lijf lopen. In deze titel zullen we ook de wereld onder water kunnen verkennen, op eigen risico weliswaar.

Een exacte releasedatum hebben we nog niet, maar hieronder geeft game director Mathijs alvast een woordje uitleg over Guerilla Games’ nieuwste titel.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.