Horizon Zero Dawn 2 mogelijk in de maak

0

Een nieuwe vacature bij Guerrilla bevestigt mogelijk de geruchten van de komst van Horizon Zero Dawn 2. Er wordt gevraagd naar een ‘technical vegitation artist’ die prachtige landschappen, zoals in Horizon, kan ontwerpen. 

Na het grote succes van Horizon Zero Dawn, kon een opvolger niet lang achterwege blijven… Sony heeft voorlopig nog geen officiële aankondiging gedaan. Er is wel een vacature verschenen waarin gevraagd wordt naar een ‘technical vegitation artist’. Bij voorkeur heeft deze persoon al ervaring met het ontwerpen van vegetatie in een open wereld. Daarnaast zoekt men ook een ‘principal animator for living world’. Deze persoon moet o.a. steden, gebouwen en culturen creëren.

Het vervolg zal waarschijnlijk worden uitgebracht voor de PlayStation 5. Van zodra er meer details bekend zijn, lees je het hier.

Bron: Gamespot

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.