Horizon Zero Dawn krijgt mogelijk PC versie

0

Horizon Zero Dawn bestond eerst exclusief voor de PS4. Sony zou volgens recente berichten nu aan het werk zijn om ook een PC versie op de markt te krijgen.

De eerste geruchten dat Horizon Zero Dawn op PC zou worden uitgegeven, verschenen één maand geleden. Nu zijn er echter nieuwe berichten verschenen dat Sony eind deze maand wil proberen een PC versie van de actie-RPG uit te brengen. De game zou op zowel Steam als Epic Games Store verschijnen. Meestal laat Sony een versie van een game op een ander platform over aan andere partijen. Guerilla games is één van de mogelijke partners die wordt genoemd. De PS4 versie dateert al van 2017.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.