How to Train Your Dragon game aangekondigd

0

Outright Games en Universal Games gaan samenwerken aan een nieuwe game rond de filmserie How To Train Your Dragon.

Het maken van games van een bepaalde film of serie, is al een tijdje aan een comeback bezig. Outright Games, ontwikkelaar van o.a. Ben 10 en Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, is nu aan het werken aan een game die gebaseerd is op de DreamWorks filmreeks How To Train Your Dragon. De game heet DreamWorks Dragons Dawn of New Riders en verschijnt voor PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

De release staat gepland voor februari 2019. Het is geen aanpassing van een verhaal uit de filmreeks, maar heeft een volledig nieuwe verhaallijn. De hoofdrollen zijn voor Scribbler en Patch, die de kwaadaardige Eir moeten tegenhouden. Zij wil draken namelijk misbruiken voor haar eigen kwade plannen. In de game zullen wel veel bekende personages en elementen opduiken. Qua gameplay kan je wisselen tussen beide hoofdpersonages om zo puzzels op te lossen en gevechten tot een goed einde te brengen. Op de eerste beelden is het voorlopig nog even wachten.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.