Indiana Jones achtige platform games La-Mulana 1 en 2 komen naar consoles

0

Ontwikkelaar Nigoro wil volgend jaar een Switch, PS4 en Xbox One versie uitbrengen van hun platform games La-Mulana 1 en 2.

In 2005 verscheen eerder al een eerste versie in Japan. In 2011 heeft men van deze game een make-over gemaakt en in 2018 werd er een vervolg uitgebracht. Deze twee games worden nu gebundeld en zullen volgend jaar ook in Europa op de markt verschijnen.

Het zijn avontuurlijke 2D-platform games in de Indiana Jones stijl. In het eerste deel kruip je in de huid van Lemeza Kosugi en is het aan jou om ruïnes te verkennen, puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. In het vervolg is het de beurt aan zijn dochter Lumisa. Hier kun je alvast de trailer bewonderen:

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.